ORTHI PETRA Bio Cabernet – Kotsifali 0,75lt
lokale droge wijn
biologisch
Harmonieuze en evenwichtige mengeling van de pittige Kotsifali en de krachtige CabernetSauvignon.
Intense purperrode kleur. In de neus aroma’s van rijpe vruchten en kruiden en op de achtergrond het subtiele aroma van de vanille van het eiken vat. Fluweelzacht in de mond en een sterk aromatische afdronk met ronde tannines.
RIJPING
5 maanden op Franse en Amerikaanse eiken vaten
VARIETEIT
CabernetSauvignon 60%, Kotsifali 40%
ANALYSE:
Alcohol: 14,5 % / Zuur: 5,33 g/l / Restzuiker: 1,31 g/l
SERVEERTEMPERATUUR
17-18º C
SERVEREN BIJ
wit vlees en rijpe kazen
ONDERSCHEIDINGEN
2008: Zilveren medaille Internationaler Bioweinpreis München Duitsland 2008:Zilveren medaille Griechischerweinpreis München Duitsland 2008 :Nominatie Decanter Londen